Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Не будьте байдужими!

Дата: 07.02.2020 16:19
Кількість переглядів: 395

6 лютого 2020 року фахівці із соціальної роботи Білоцерківського районного центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Наталія Мельник та Анна Макаренко разом з представниками підрозділу ювенальної поліції Білоцерківщини та депутатом Острійківської сільської ради Василем Хижняком провели спільний рейд у с. Блощенці з метою профілактики та попередження раннього соціального сирітства дітей у сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах.

 

Під час рейду відвідали родини, які перебувають у складних життєвих обставинах, оглянули умови проживання дітей, визначили задоволення первинних потреб дітей, провели з батьками профілактичні бесіди. Особливу увагу приділили роз’яснювальним бесідам та нагадали про відповідальність за недотримання батьками їх обов’язків щодо виховання дітей ( ст.184 КУпАП).

 

Звертаємося до жителів Білоцерківщини: якщо ви стали свідком чи володієте інформацією стосовно незадовільних умов проживання дітей чи випадків жорстокого поводження з ними, повідомляйте про це відповідні служби. Не будьте байдужими!

 

Адреса та контакти Білоцерківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: м. Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого, 2, (04563) 5-39-63.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень