Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У районі підтримують інноваційні методи розвитку спорту

Дата: 06.02.2020 09:13
Кількість переглядів: 495

Фото без описуНа базі Терезинського НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів – дитячий садок»  відбувся районний тур Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу». Учасників конкурсу привітали заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимир Толочко та начальник відділу освіти Вікторія Бабенко.  

 

Конкурс проводився відповідно Положення про Всеукраїнський конкурс «Інноваційний урок  фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 07 вересня 2011 року № 1030 та наказу департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 08.01.2020 №3. Мета конкурсу – розвиток фізичної культури та спорту у Білоцерківському районі, підтримка  та поширення інноваційних підходів до викладання уроків фізичної культури у закладах освіти.

 

Учасники конкурсу продемонстрували цікаві методи та методології викладання предмету, зуміли вразити духом єдності та порозуміння вчителя і учнів.

 

За результатами конкурсу та за активну позицію у розвитку спорту серед учнівської молоді, виховання патріотизму  до занять фізичної культури та реалізацію інноваційних технологій сучасного уроку, сертифікатом на суму 5000 гривень на придбання спортивного інвентарю нагороджений учитель фізичної культури Терезинського НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів – дитячий садок» Максим Олександрович Багмет.

 

Щиро вітаємо переможця та зичимо нових досягнень, а всім учасникам конкурсу - подальших успіхів на шляху розвитку фізичної культури і спорту та формування здорового і фізичного активного молодого покоління українців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень