Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До відома аграріїв Білоцерківського району!

Дата: 04.02.2020 17:16
Кількість переглядів: 505

Фото без описуВ рамках проекту «Програма прискорення приватних інвестицій у сільське господарство» працюватимуть мобільні групи зі створення пілотного проєкту електронного фермерського реєстру (далі - Реєстр). Запрошуємо до участі аграріїв та всіх бажаючих!

Мобільні групи зі створення пілотного проєкту електронного фермерського реєстру чекатимуть на вас:

07.02.2020 р. об 11.00  - Биково-Гребельська сільська рада

13.02.2020 р. об 11.00 - Поправська сільська рада.

Під час роботи мобільної групи Ви зможете: 

- отримати роз’яснення з ідеології створення та функцій Реєстру;

- отримати інформацію про переваги Реєстру для аграріїв;

- зареєструватись в Реєстрі;

- отримати безоплатну правову допомогу.

Мобільна група складається із операторів Реєстру, представників держгеокадастру та Київської обласної державної адміністрації, працівника Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Хто може бути користувачем Реєстру: фермери, а також всі виробники сільгосппродукції, зокрема: домашні господарства; сімейні фермерські господарства; приватні сільськогосподарські підприємства; фізичні особи підприємці; сільськогосподарські підприємства колективної власності (кооперативи); інші форми юридичних осіб.

Процедура внесення даних до Реєстру: щоб зареєструватися в електронному фермерському реєстрі аграрію треба надати операторам свій Ідентифікаційний номер фізичної особи або ЄДРПОУ (Єдиний державний реєстр підприємств та організацій України) та скористатися своїм цифровим підписом (кваліфікованим електронним підписом): аграрій має при собі мати на електронному носії (флешці) свій електронний цифровий підпис та знати пароль до нього. Оператори на місці допомагають аграрію зареєструватися в електронному фермерському реєстрі, після чого дані з усіх інших реєстрів відображаються в профілі даного фермера.

Для аграріїв-юридичних осіб наявність раніше згенерованого електронного цифрового підпису є обов’язковою, оскільки оператори не мають технічної можливості на місці допомагати генерувати електронні цифрові підписи для юридичних осіб.

Для аграріїв-фізичних осіб, які не мають свого згенерованого електронного цифрового підпису,  під час роботи мобільної точки доступу оператори реєстру зможуть допомогти зробити такий підпис. Для цього аграрію необхідно мати з собою документ, який посвідчує особу та електронний носій інформації для збереження згенерованого електронного цифрового підпису.

Дізнайтесь більше під час роботи мобільної групи!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень