Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання колегії Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області

Дата: 03.02.2020 17:00
Кількість переглядів: 506

 

Фото без описуВ.о. голови райдержадміністрації  Юрій Савчук взяв участь у засіданні колегії Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області,  яке провів начальник управління Василь Фатхутдінов. Окрім членів колегії на засідання були запрошені  заступник голови Київської облдержадміністрації Олег Торкунов, перший заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова, депутат обласної ради Наталія Бігарі, голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко, міський голова Геннадій Дикий.

 

На початку зібрання до присутніх членів колегії  звернулися представники влади міста та району, наголосивши на важливості завдань та функцій, виконання яких покладено на працівників Пенсійного фонду України.

 

В.о. голови райдержадміністрації  Юрій Савчук акцентував увагу на необхідності підвищення якості обслуговування громадян та зазначив, що працівники Фонду, які працюють на теринах Білоцерківщини, проявляють високий професіоналізм, виваженість та  толерантність під час спілкування з відвідувачами і докладають максимум зусиль для надання якісних та своєчасних послуг.

 

Начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області  Василь Фатхутдінов у  своєму виступі доповів про підсумки роботи управління у 2019 році, зупинився на  досягненнях та проблемах, які вдалося вирішити, і тих, які ще залишаються актуальними донині, та визначив пріоритети на 2020-й рік.

 

За словами очільника управління, впродовж 2019 року спеціалісти активно працювали над реалізацією Стратегії  розвитку Пенсійного фонду України, пенсійної реформи, здійснення заходів щодо легалізації заробітної плати, залучення коштів до бюджету. І, як наслідок, основне завдання – своєчасне фінансування, призначення, перерахунки та виплата пенсій в області – виконано.

 

Начальник головного управління Василь Фатхутдінов висловив слова подяки соціальним партнерам за підтримку, співпрацю та розуміння.

 

У ході заходу кращі працівники Пенсійного фонду Київщини отримали цінні подарунки та подяки від обласної влади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень