Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Білоцерківському районі відбувся семінар–практикум з баскетболу

Дата: 03.02.2020 10:16
Кількість переглядів: 320

Фото без опису31 січня на базі Пилипчанського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» відбувся семінар-практикум для вчителів фізичної культури Білоцерківського району. Вчитель-методист з фізичної культури Пилипчанського НВК «ЗОШ І- ІІІ ст.-ДНЗ»  Юрій Строкін поділився набутим досвідом, знаннями та вміннями.

«Офіційні правила гри в баскетбол їх практичне застосування, зміни в правилах проведення змагань» - таку назву носив семінар, проте був він далеко не офіційним, а скоріше дружньо-товаристським. Досвідчені вчителі фізичної культури Білоцерківського району поділилися зі своїми колегами секретами формування успішних команд та досвідом культивування прихильності і любові до цього виду спорту.

Також учасники семінару розглянули питання щодо обов’язкового дотримання правил організації ігор; необхідного  обладнання та інвентарю для проведення змагань з баскетболу на сучасному етапі; ведення протоколу змагань з баскетболу. Окремо зупинилися на особливостях суддівства під час гри в баскетбол та розглянули жести суддів і їх використання в процесі суддівства змагань. Після завершення теоретичної частини було проведено практикум для вчителів із суддівства ігор та ведення протоколу змагань з баскетболу.

За свідченням учасників навчань, семінар був актуальним, змістовним, креативним та дуже цікавим. За ініціативи вчителів фізичної культури, що ведуть модуль «Баскетбол» в закладах загальної середньої освіти, окрім запланованих питань, було  розглянуто та вирішено і багато різних робочих ситуацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень