Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Газета “Замкова гора» відзначила 100-літній ювілей!

Дата: 29.01.2020 14:28
Кількість переглядів: 684

Фото без опису28 січня у Будинку урочистих подій відбулося віншування найстаршого видання Київщини – регіональної газети Надросся «Замкова гора». З ювілеєм медіа-корифея привітали представники влади та інтелігенції Білоцерківщини, творчі колективи міста, колеги-журналісти.

 

Багато заслужених слів подяки почув цього дня редакційний колектив газети і, насамперед, її редактор Віра Олександрівна Строкач, яка всю свою трудову діяльність присвятила роботі в улюбленому виданні.

 

-  Газету творить високопрофесійний колектив, - наголосив у своєму вітальному слові в.о. голови Білоцерківської райдержадміністрації Юрій Савчук. - Завдяки вам, шановні працівники редакції газети «Замкова гора», видання завжди було і досі лишається цікавим, авторитетним та шанованим серед своєї читацької аудиторії.

 

Підтримав колегу і голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко, наголосивши на тому, що саме колектив журналістів, які у всі роки старанно працював над випуском кожного номера газети, згуртував навколо себе аудиторію вимогливих та вірних читачів, які й сьогодні серед великого розмаїття преси обирають саме “Замкову гору”.

 

За високий професіоналізм, гідний вклад у культурний розвиток краю, створення та поширення достовірної, цікавої і об’єктивної інформації про Білоцерківський район та з нагоди 100-річного ювілею часопису, колектив газети «Замкова гора» було нагороджено відзнаками керівництва району, а головному редактору видання Вірі Строкач присвоєно звання «Почесний  член Золотого фонду Білоцерківського району».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень