Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заступник голови КОДА провів прийом громадян у Білоцерківському районі

Дата: 29.01.2020 12:56
Кількість переглядів: 606

Фото без опису28 січня заступник голови Київської обласної державної адміністрації  Василь Володін у приміщенні Білоцерківської районної державної адміністрації провів особистий прийом громадян-жителів Білоцерківського району. Участь у прийомі  взяли керівник департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Костянтин Довгаль, в.о. голови Білоцерківської РДА Юрій Савчук, заступник голови Білоцерківської РДА Володимир Толочко,  голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко, керівники структурних підрозділів Білоцерківської районної державної адміністрації.

 

На особистий  прийом до заступника голови Київської обласної державної адміністрації  приїхали жителі з сіл Сорокотяги, Фурси, Поправка та Мала Вільшанка. Більшість із них хвилює врегулювання земельних відносин, зокрема, розпаювання земель сільськогосподарського призначення. Також мешканці району звернулися до Василя Геннадійовича за роз’ясненнями з окремих питань пенсійного та соціального забезпечення. Зацікавлені жителі Білоцерківщини і у державній підтримці при здійсненні  поточного та капітального ремонту доріг, освітлення вулиць, вирішенні забезпечення житлом пільгових категорій громадян.

 

Заступник голови Київської обласної державної адміністрації не залишив без уваги жодне звернення та запевнив присутніх на прийомі громадян у конструктивному вирішенні піднятих проблем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень