Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Яскраві зіроньки талантів засяяли над Білоцерківщиною

Дата: 19.01.2020 13:44
Кількість переглядів: 428

Фото без описуФеєричним  гала концертом найталановитіших дітей Білоцерківщини – учасників фіналу 18-го районного конкурсу естрадної пісні «Різдвяна зіронька» - завершився цикл заходів, приурочених  різдвяно-новорічним святам.

Фінальний етап конкурсу, де свої вокальні вміння продемонстрували 22 юних обдарування з різних населених пунктів району,  відбувся у будинку культури селища Терезине.

Впродовж місяця проходили відбіркові тури, участь в яких взяли юні вокалісти навіть з найвіддаленіших куточків Білоцерківщини. Професійному журі надзвичайно складно було визначити фіналістів, адже кожен учасник конкурсу проявляв неабиякий талант і вміння.

Фінальні пісенні перегони проходили у кілька етапів, учасники яких були поділені на дві вікових категорії. Серед наймолодших учасників  (вікова категорія 6-11років) переможницею конкурсу «Різвяна зіронька» стала юна жителька села Мала Вільшанка Ольга Олійник. Срібним призером журі визнало  Діану Олійник з Потіївки, 3 місце виборола Крістіна Коркішко із села Озерна.

Серед учасників старшої вікової категорії переможницею районного конкурсу естрадної пісні «Різдвяна зіронька» визнано дзвінкоголосу Анну Князєву із села Бикова Гребля, 2 місце посіла талановита шкарівчанка Крістіна Дзядевич, на третю сходинку п’єдисталу конкурсу піднялася юна вокалістка із Яблунівки Софія Крижанівська.

- Цей конкурс зібрав найяскравіших, найталановитіших зірочок Білоцерківського району, наголосив у своєму вітальному слові заступник голови адміністрації Володимир Толочко. – Всі фіналісти – це вже переможці, які повною мірою проявили свій талант. Ми щиро вітаємо всіх учасників і зичимо подальшого творчого розвитку! А переможцям - підкорення нових вершин! Переконані, що ви, як і володарі попередніх гран-прі районного конкурсу, заявите про себе, про свій талант на всю Україну і далеко за її межами. Ми знаємо і ви це доводите, що Білоцерківщина – справжня скарбниця майстерності. Успіхів вам, вашим вчителям, викладачам вокалу, організаторам конкурсу. Вперед, до вершин, і до зустрічі на наступних конкурсах «Різдвяної зіроньки»!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень