Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася нарада з очільниками освітніх закладів району

Дата: 15.01.2020 15:11
Кількість переглядів: 833

 

Фото без опису15 січня у приміщенні Білоцерківської районної державної адміністрації під головування начальника відділу освіти Вікторії Бабенко відбулася робоча нарада з керівниками закладів освіти району. Участь у засіданні взяв  заступник голови  адміністрації Володимир Толочко.

Методист районного методичного центру відділу освіти Любов Скиба висвітлила одне з найголовніших питань в системі закладу освіти, а саме організацію харчування в закладах освіти району та наголосила на основних аспектах впровадження системи HACCP в освітніх закладах.

Під час обговорення даного питання вирішено сформувати робочу групу з метою розроблення установчих документів щодо впровадження системи HACCP.

На порядку денному наради було розглянуто питання, що стосувалося трудової дисципліни у закладах освіти Білоцерківського району, про яку ґрунтовно розповіла методист районного методичного центру відділу освіти Катерина Паустовська.

Начальник відділу освіти Білоцерківської районної державної адміністрації Вікторія Бабенко чітко окреслила основні вимоги, щодо підготовки до видачі документів про освіту випускникам 2019/2020 н.р. та підготовки документів до проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти Білоцерківського району у формі зовнішнього незалежного оцінювання 2020.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень