Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні комісії розглянули дотримання соціальних гарантій учасникам АТО та членам їх родин

Дата: 14.01.2020 14:26
Кількість переглядів: 615

Фото без опису14 січня у Білоцерківській районній державній адміністрації відбулося засідання комісії з розгляду заяв на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення.

 

На розгляд членів комісії було винесено кілька питань. Першим розглянули звернення учасника антитерористичної операції,  який отримав статус особи з інвалідністю внаслідок війни ІІ групи. Згідно з чинним законодавством заявник віднесений до категорії осіб, які підпадають під Постанову Кабінету Міністрів України № 179 (зі змінами) від 19.10.2016 року «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей».

 

Також члени комісії прийняли рішення про необхідність перерахунку раніше призначеного розміру грошової компенсації особам з інвалідністю внаслідок війни ІІ групи та сім’ям загиблих (померлих) ветеранів війни у зв’язку зі зміною показників опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України відповідно до наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 02.12.2019 р. №286.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень