Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Талановита юнь Білоцерківщини показала різдвяний вертеп

Дата: 14.01.2020 13:04
Кількість переглядів: 446

Фото без описуУ день св. Василя із колядками, щедрівками, жартами та пісноспівом до  Білоцерківської  районної адміністрації завітали життєрадісні гості – кращі представники учнівських колективів району аби привітати керівництво і працівників адміністрації з новорічно-різдвяними святами.

 

Розпочалася плеяда вітань із театралізованого дійства, підготовленого учнями Освітнього округу-опорного закладу освіти "Шкарівський академічний ліцей-центр позашкільної освіти". Юні актори продемонстрували неймовірні талант, артистичність і витончене почуття гумору, подарувавши заряд бадьорості усім присутнім на цілий рік!

Святкові вітання продовжили лідери учнівського самоврядування закладів освіти району.  Вони  представили різдвяний вертеп, оснований на кращих  українських традиціях. З Різвом Христовим та Новим роком присутніх привітали і колоритна Меланка, і хазяйновитий Василь, і прудка Коза, і  дзвінкоголосі щедрувальники.

- Це чудово, що наша молодь підтримує і розвиває українські звичаї, свята і обряди. Сьогоднішнім виступом ви вкотре підтвердили всю мудрість і глибину народної творчості і ми щиро вдячні вам за це, - наголосив, звертаючись до талановитої молоді виконуючий обов’язки голови адміністрації Юрій Савчук. – Нехай з роками не зменшується ваше прагнення дарувати людям радість. Розвивайте свої таланти. Учіться, реалізуйте свої мрії і прославляйте своїми досягненнями нашу країну і рідну Білоцерківщину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень