Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оперативно – про важливе

Дата: 13.01.2020 11:45
Кількість переглядів: 803

Фото без описуНовий робочий тиждень у Білоцерківській райдержадміністрації розпочався з оперативних нарад, які провів виконуючий обов’язки голови адміністрації Юрій Савчук.

 

Під час зустрічі з керівниками силових, правоохоронних і контролюючих структур обговорили криміногенну та протипожежну ситуацію в Білоцерківському районі, стан забезпечення правопорядку під час відзначення різдвяно-новорічних свят, вирішення проблемних питань, які виникли впродовж минулого тижня. Відзначено, що наразі надзвичайних ситуацій та загроз для населення на території району немає. Окрім того, було обговорено питання реалізації на території Білоцерківщини пілотного проекту «Поліцейська станція», покликаного зміцнити зв’язки правоохоронних органів з населенням та  максимально наблизити наряди поліцейських до віддаленої сільської місцевості.

 

Питання подальшої співпраці з правоохоронними органами обговорювалося і під час оперативної наради за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації. Зокрема, головний спеціаліст  з питань взаємодії із правоохоронними органами та протидії проявам корупції апарату райдержадміністрації Світлана Корнійчук доповіла про стан виконання заходів районної цільової комплексної програми профілактики та протидії злочинності у Білоцерківському районі на 2018-2020 роки «Безпечна Білоцерківщина» за 2019 рік. Відрадним є те, що до реалізації даної  програми долучаються і органи місцевого самоврядування району. Так, з метою попередження розвитку злочинності у населених пунктах району за кошти місцевих бюджетів було встановлено 6 відеокамер у с. Піщана, 4 відеокамери у с. Глушки, 3 – на території Яблунівської сільської ради. Наразі вирішується питання щодо встановлення 12 камер спостереження на території Острійківської сільської ради.

 

Також присутні на нараді обговорили стан призначення пільг та житлових субсидій, хід навчального процесу у освітніх закладах району, діяльність медичних закладів та їхню готовність щодо надання в повному об’ємі якісних медичних послуг населенню Білоцерківщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень