Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Е-пенсія»: призначення в «один дотик»

Дата: 03.01.2020 12:09
Кількість переглядів: 512

Пенсійний фонд України запровадив нову модель звернення громадян за призначенням пенсії в «один дотик» через вебпортал електронних послуг Фонду.

 

Новації у сервісному обслуговуванні громадян покликані зекономити час громадян та полегшити процедуру отримання довідок, оформлення пенсій особам, які досягли певного віку. Про це наголосив начальник Білоцерківського відділу обслуговування громадян № 1 (сервісний центр) управління обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду Україна у Київській області Костянтин Будко під час зустрічі з  працівниками Білоцерківської райдержадміністрації.

 

Начальник відділу разом зі своїм заступником Тетяною Федорчук детально зупинилися на особливостях оформлення персонального електронного кабінету, отримання довідок з QR-кодом, замовлення безкоштовних повідомлень та інших послуг від Пенсійного фонду, а також відповіли на чисельні запитання присутніх на зустрічі.

 

Довідково:

cервіс призначення пенсії в «один дотик» є однією із складових частин системи надання послуг у сфері пенсійного  забезпеч ення в електронній формі («Е-пенсія»), що реалізується Пенсійним фондом України і включає заходи з переведення в електронну форму надання послуг та організацію обміну даними з державними реєстрами для зменшення паперового документообігу при наданні послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень