Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Різдвяна зіронька» знову засяє над Білоцерківщиною

Дата: 02.01.2020 09:59
Кількість переглядів: 584

Фото без описуЗа доброю традицією напередодні новорічно-різдвяних свят на Білоцерківщині розпочинається ціла плеяда мистецьких заходів, серед яких і конкурс виконавців естрадної пісні «Різдвяна зіронька».

Започатковано цей конкурс було з метою підтримки і розвитку юних талантів району. Практично у кожному населеному пункті Білоцерківщини є   перспективні молоді співаки. Одні з них вже встигли стати переможцем або ж призером не одного конкурсу, прославившись далеко за межами рідного краю, інші роблять несміливі перші кроки. Тому саме участь у пісенних перегонах спонукає юні таланти повною мірою розкривати свої можливості, націлює їх на рух вперед, аби досягти рівня, який пропонують слухачеві переможці пісенних змагань.

23 грудня 2019 року на Білоцерківщині стартували відбіркові тури  районного конкурсу виконавців естрадної пісні «Різдвяна зіронька». Триватимуть вони до 4 січня 2020 року. У пісенних перегонах вже взяли участь 36 талановитих хлопчиків та дівчаток віком від 6 до 16 років з сіл Яблунівка, Фастівка, Потіївка, Озерна, Шкарівка, Глибочка, Мала Вільшанка, смт Терезине.

Конкурсна комісія уважно вивчає можливості кожного конкурсанта, відбираючи з числа всіх учасників 15 найкращих, котрі продемонструють свою майстерність на заключному гала концерті, який відбудеться 17 січня в будинку культури смт Терезине.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень