Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ветерани Білоцерківщини завжди у строю

Дата: 27.12.2019 14:25
Кількість переглядів: 496

Фото без опису27 грудня представники ветеранських організацій Білоцерківського району взяли участь у розширеному засіданні президії Білоцерківської районної організації ветеранів України.

Під час засідання було підбито підсумки роботи у 2019 році та окреслено основні напрями діяльності на наступний рік. Як зазначив голова Білоцерківської районної організації ветеранів України Віктор Рудий, 2019-й рік був цікавим і напруженим. Проте він був і надзвичайно результативним. Приємним є те, що, попри поважний вік більшості представників ветеранських організацій, кожен ветеран є активним членом своєї громади. А це засвідчує дієвість і необхідність подальшої діяльності Білоцерківської районної організації ветеранів України.

– Ви є взірцем для молодих поколінь, – наголосив у своєму вітальному слові заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко, звертаючись до учасників зібрання. – Саме на таких як ви – міцних і цілеспрямованих – тримається наш район і наша країна. Тому потрібно розвиватися, рухатися вперед, враховуючи життєвий досвід кожного ветерана. У наступному році очікуємо від вас не меншої активності, тому сили, здоров’я, віри і наснаги.

До вітальних слів заступника голови Білоцерківської райдержадміністрації доєднався голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко, наголосивши на вагомій ролі ветеранів Білоцерківщини  у розвитку району.

З напутнім словом і благословенням на рік прийдешній до присутніх звернулися представники духовенства: митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин та настоятель храму,  збудованого на честь загиблих в Афганській війні, протоієрей Вадим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень