Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

АНОНС: «ПАРК КИЇВСЬКА РУСЬ» ЗАПРОШУЄ НА ПРЕМ’ЄРУ ШОУ-ПРОГРАМИ «ЗИМОВА КАЗКА»

Дата: 24.12.2019 12:56
Кількість переглядів: 353

Фото без описуУ Древньому Києві Князівства Київська Русь відбудеться урочисте відкриття Головної резиденції Нового Року, де зберуться казкові герої і влаштують свято для дітей та дорослих. Гостей «Парку Київська Русь» чекає святкова шоу-програма, зимові розваги, катання на конях, майстер-класи та ярмарок новорічних сувенірів. Вони опиняться в справжньому середньовічному місті з масивними оборонними спорудами, князівськими теремами та трибунами. Родзинкою програми стане прем’єра вистави-мюзиклу «Гоголь-моголь» зі спецефектами та живими вогнями. Близько 20 музичних творів виконають живим вокалом. Разом із людьми у виставі візьмуть участь коні рідкісних стародавніх порід. Зокрема, протягом мюзиклу для гостей проходитимуть інтерактиви, ігри та колективні майстер-класи зі співу автентичних колядок. 

Головна новорічна резиденція відкрита для відвідувачів з 14 грудня до 12 січня. Святкова інтерактивна вистава проходитиме 19 грудня, 21-22 грудня, 25 грудня, 28-29 грудня, з 2 по 7 січня і 11-12 січня. В інші дні працюватиме резиденція Нового Року, а також всіх гостей зустрічатиме Княгиня Зима і запрошуватиме до зимових забав.

19 грудня у Головній резиденції Нового Року гості можуть зустрітися з Святим Миколаєм та покласти листа до Чарівної скриньки здійснення бажань.

У ніч з 31 грудня з 20:00 на 1 січня на відвідувачів чекатиме яскрава святкова шоу-програма з подарунками та частуваннями, катанням на конях, шоу двійників, інтерактивний мюзикл, лотерея подарунків, інтерактиви та святковий феєрверк.

З 2 по 5 січня у «Парку Київська Русь» знову проведуть шоу-програму «Зимова казка» для гостей.

Тільки в Древньому Києві 6 та 7 сiчня оживе справжній Різдвяний вертеп давньослов’янською мовою з Дівою Марією, святим немовлям, пастухами та волхвами. Після чого присутніх чекатиме майстер-клас із вивчення і співу Різдвяних колядок.

11 і 12 січня Древній Київ відвідають Старий 2019 рік і Новий 2020 рік. Також в Князівство Київська Русь приїдуть 12 Місяців – 12 коней різних порід.

Після «Зимової казки» свято продовжиться святом Водохреща, яке відзначать в Древньому Києві будуть 18 та 19 січня. Гостей чекатиме реконструкція стародавнього обряду занурення в священні води Йордану. Кожен бажаючий також зможе взяти в участь обряді занурившись в ополонку.

Древній Київ відкривається о 10:00.
Театралізована програма – з 13:00 до 17:30.
«Парк Київська Русь» розташований в селі Копачів, Обухівського району, Київської області.
Детальна інформація на сайті www.parkkyivrus.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень