Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За рік спортсмени Білоцерківщини вибороли майже 500 медалей різного гатунку

Дата: 22.12.2019 12:29
Кількість переглядів: 352

Фото без описуТрадиційно наприкінці року прийнято підводити підсумки у різних галузях. Так, 21 грудня у Білоцерківській районній державній адміністрації підвели підсумки спортивного року. Кращих спортсменів Білоцерківщини привітали заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимир Толочко, начальник відділу молоді та спорту Надія Крилевець. А пишатися є чим: цьогоріч спортсмени району взяли участь у 59 змаганнях, чемпіонтах, першотстях, турнірах різного рівня, вибороли 472 медалі, 180 з яких - золоті.

В номінації "Кращий спортсмен року" відзначено Віктора Стефанова (с.Шкарівка). Лише протягом цього року він здобув п`ять перемог на Всеукраїнському чемпіонаті з пауерліфтингу у Луцьку, три перемоги на Кубку Євразії з пауреліфтингу та став срібним призером І відкритого всеукраїнського турніру з окремих вправ пауерліфтингу "Кубок Мирона".

В номінації "Кращий тренер року" перемогу здобув Сергій Ковальчук (ФК "Граніт", с.Шкарівка). А його команда отримала медалі та кубок переможця чемпіонату Білоцерківщини з футболу. Крім цього, "Граніт" - переможець ХІІ Всеукраїнського турніру з футзалу "OPEN WINTER CUP, LVIV-2019", срібний призер ХІІІ Всеукраїнського турніру з міні-футболу "ODESSA OPEN CUP 2019", срібний призер обласного фестивалю "Рухова активність - здоровий спросіб життя - здорова нація". Фото без опису

Вітаємо наших спортсменів та висловлюємо вдячність за високі досягнення у спорті, бажаємо міцного здоров’я, вдалих стартів і нових успіхів, які примножуватимуть спортивну славу Білоцерківщини!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень