Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Молодіжний актив району взяв участь у молодіжному форумі Київщини

Дата: 11.12.2019 12:12
Кількість переглядів: 512

Фото без опису9 та 10 грудня у місті Ірпінь відбувся обласний молодіжний форум Київщини. До участі у форумі долучилися і представники молодіжного активу Білоцерківщини. Зокрема, начальник відділу молоді та спорту Білоцерківської районної державної адміністрації Надія Крилевець, члени молодіжної ради при Білоцерківській райдержадміністрації стали активними учасниками обласного форуму.

Молодіжний актив Київщини привітали заступник Міністра молоді та спорту України Ярема Олександр, заступник Міністра культури, молоді та спорту України Олексій Сівірін, в.о. Ірпінського міського голови Андрій Літвінов, народний депутат України Ольга Смаглюк-Василевська, начальниця управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації Марина Попатенко, керівник громадської організації «Школа Медіапатріотів» Євген Бондаренко, голова правління Асоціації молодіжних центрів України, виконавчий дректор Національної українського молодіжного об’єднання Олена Подобєд-Франківська, в.о. директора Київського обласного молодіжного центру Андрій Михайлов.

Після офіційної частини учасники подискутували на тему «Україна для молоді: можливості самореалізації. Перспективи та головні цілі молодіжної політики», а також ознайомилися з результатами реалізації Комплексної програма підтримки та розвитку молоді Київської області на 2015-2020 роки «Молодь Київщини» та Програми національно-патріотичного виховання в Київській області на 2017-2020 роки» у 2019 році. Перемоги та виклики. Крім цього, в рамках форуму відбулася блок-презентація результатів проектної діяльності інститутів громадянського суспільства в форматі ярмарки проектів, а також обговорено такі теми, як: «Молодіжна рада це важливо!», «Молодіжний центр, як створити і навіщо?».

Приємно відзначити, що під час форуму відмічено роботу структурних підрозділів, що займаються молодіжною політикою. В їх числі і відділ молоді та спорту Білоцерківської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень