Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпочато прийом заяв про намір отримати пільговий кредит на придбання житла від громадян  – учасників АТО/ООС та внутрішньо переміщених осіб

Дата: 04.12.2019 11:57
Кількість переглядів: 438

Фото без описуМінветеранів повідомляє, що з 3 грудня 2019 року розпочинається прийом заяв про намір отримати пільговий кредит на придбання житла від громадян  – учасників АТО/ООС та внутрішньо переміщених осіб. Тим, хто хоче отримати пільговий довгостроковий державний кредит на придбання житла, варто звернути увагу на те, що на офіційних вебсайтах кожного регіонального управління Держмолодьжитла громадяни мають можливість:

– отримати необхідну інформацію щодо того, чи мають вони право на отримання кредиту;

– визначити орієнтовний розмір кредиту та умови його отримання;

– ознайомитися з переліком документів, які необхідно подати до регіонального управління для отримання кредиту;

– зареєструватись як кандидат для отримання кредиту.

Заяви про намір отримати кредит та анкети можуть бути подані до регіональних управлінь Держмолодьжитла або ж можуть бути надіслані засобами поштового чи електронного зв’язку. У паперовому вигляді заяви можуть бути подані до будь-якого регіонального управління Держмолодьжитла в робочий час з 09.00 до 18.00.

Моментом подання заяви про намір отримати кредит є час та дата фактичного подання (в електронному або паперовому вигляді) такої заяви. Заяви, які надійшли  в неробочий час/день, вважаються поданими наступного робочого дня.

Прийняття заяв про намір отримати кредит буде припинено 05 грудня 2019 року о 18.00.

У разі виникнення питань щодо подання та/або реєстрації заяви про намір отримати кредит на придбання житла громадян – учасників проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил, внутрішньо переміщених осіб, можна звертатися за такими номерами телефону: (044) 275 01 39, (044) 284 0 685, (044) 284 0 696.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень