Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага, конкурс!

Дата: 29.11.2019 08:22
Кількість переглядів: 459

У житті людини повсякденні звички відіграють важливу роль. Вони впливають на самопочуття, здоров'я і настрій. Всього одна-дві шкідливі звички можуть стати згубними, і навпаки – кілька корисних звичок здатні змінити наше життя на краще. Тож, з 29 листопада по 29 грудня 2019 року відділ молоді та спорту Білоцерківської райдержадміністрації оголошує інформаційно-профілактичну акцію «Тютюн, алкоголь, наркоманія, СНІД — чотири вороги здоров'я», мета якої є пропаганда та утвердження здорового способу життя серед підростаючого покоління, формування відповідального ставлення молоді до свого здоров’я.

У рамках акції проводиться конкурс профілактичних матеріалів, спрямованих на популяризацію здорового способу життя та подолання соціально-негативних явищ серед молоді: кращий флаєр; кращий плакат, малюнок; краща імпровізація на профілактичну тематику тощо. Учасники акції: молодь району віком від 14 до 35 років.

Умови подання робіт на конкурс:

  • роботи повинні мати тему, назву;
  • автор роботи зазначає своє прізвище, повне ім’я, по батькові та вік, місце проживання та контактний телефон.

За підсумками конкурсу переможці отримають диплом та пам’ятні подарунки. Кращі авторські роботи будуть розміщені у соціальних мережах з метою популяризації здорового способу життя та подолання соціально-негативних явищ.

Роботи надсилати за адресою: м. Біла Церква, вул. Я. Мудрого 2, 3 поверх, тел. 0962269649 або на електронну адресу vmisbcrda@ukr.net відділ молоді та спорту Білоцерківської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень