Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗАКЛИКАЄМО ОБЕРЕЖНО ПОВОДИТЬСЯ ІЗ ПОБУТОВИМ ГАЗОМ ТА ПІЧНИМ ОПАЛЕННЯМ

Дата: 25.11.2019 15:06
Кількість переглядів: 455

Фото без описуЩорічно, з настанням холодів, зростає ймовірність виникнення пожеж. В осінньо-зимовий період люди починають інтенсивніше обігрівати житлові будинки та господарські приміщення, не дотримуючись елементарних правил пожежної безпеки. Переважна більшість пожеж й виникає власне через порушення правил пожежної безпеки. І найгірше те, що у  пожежах гинуть люди... 

У зв’язку з цим  нагадуємо про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки! Постійно слідкуйте за станом опалювальних печей та димарів, своєчасно їх ремонтуйте! Слідкуйте за справністю електричних мереж! Не залишайте без нагляду увімкнені телевізори та інші електропобутові прилади! Будьте обережні при палінні та використанні відкритого вогню на горищах, у підвалах, господарських спорудах та інших підсобних приміщеннях!

Порушення правил безпеки експлуатації та недбале ставлення до приладів опалення,  неуважність, герметичність вікон, вхідних дверей і відсутність при цьому провітрювачів, недотримання елементарних правил безпеки – найпоширеніші причини виникнення пожеж у побуті та нещасних випадків, пов’язаних з отруєнням чадним газом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень