Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ ФІНАНСУВАТИМЕ ВСІ СТРАХОВІ ВИПЛАТИ ВЧАСНО І В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ

Дата: 21.11.2019 16:16
Кількість переглядів: 448

У зв’язку з численними зверненнями страхувальників та застрахованих осіб до управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Київській області щодо можливості призупинення соціальних виплат Фонду, начальник управління Георгій Галиць заявив, що Фонд і надалі фінансуватиме усі страхові виплати вчасно і в повному обсязі.

«Хочу заспокоїти отримувачів наших послуг. Підстав для паніки та розпачливих безпідставних заяв немає. Вчора ми профінансували усі 15 наших відділень на 74 млн. грн. Сьогодні підприємства, установи та організації області вже отримують кошти на виплату лікарняних, по вагітності і пологах, а також на поховання по заявках, які були прийняті Фондом станом на 23 жовтня поточного року, – зазначив керівник обласного управління соцстраху, – Вчора ж Міністерство соціальної політики України на урядовому порталі підтвердило готовність провести найближчим часом засідання правління Фонду соціального страхування України, яке внесе необхідні зміни до бюджету фонду 2019 року, щоб виконати всі свої зобов’язання перед страхувальниками та застрахованими особами. Фонд – відповідальна державна установа, яка перебуває під належним урядовим контролем».

Георгій Галиць підкреслив, що певні затримки з виплатами страхових коштів відбувалися з початку нинішнього року, однак протягом останніх кількох місяців вони суттєво зменшилися. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень