Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вони віддали життя за мирну Україну для нас і для прийдешніх поколінь....

Дата: 21.11.2019 13:54
Кількість переглядів: 491

Фото без опису21 листопада  у Білій Церкві відбулися урочистості до Дня Гідності і Свободи. Біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні зібралися представники влади, працівники Білоцерківської районної державної адміністрації, районної ради, учнівська та студентська молодь, представники установ, організацій, підприємств, депутатського корпусу та активні жителі.  До присутніх звернулися міський голова Геннадій Дикий, в.о.голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук, благочинний Білоцерківського району прот. Микола Гопайнич.  

Учасники заходу поклали живі квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та вшанували хвилиною мовчання пам'ять захисників України у різні роки. Це ті  патріоти України, які боролися за честь, справедливість та гідність українського народу. Ми не маємо права забути про це і нехай їхня жертовність не стане даремною, адже  вони поклали свої голови за мирну Україну для нас і для прийдешніх поколінь.

Крім цього, з приводу річниці початку двох революцій протягом тижня у центральній районній бібліотеці відбулися година-реквієм та година спілкування “Є держава наша Україна і є її нестрачений народ, облаштовано тематичні полиці “Україна – територія гідності та свободи”. Виховні заходи тематичного спрямування відбулися і в навчальних закладах району.  

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень