Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківське радіо відзначило ювілей

Дата: 18.11.2019 22:20
Кількість переглядів: 640

Фото без описуДнями 85-ти річчя з дня створення відзначило Білоцерківське радіомовлення.  Розділити радість такої події та привітати творчий колектив із поважною датою завітав  і  в.о.голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук. Очільник району від колективу адміністрації, депутатського корпусу та жителів району привітав працівників радіо з ювілеєм, подякував за важливу роботу на інформаційній ниві щодо інформування громадян, відображення суспільно-політичного життя Білоцерківщини, підкресливши, що за довгі роки плідної співпраці районна влада та радіо стали хорошими і надійними партнерами.  

«Ми щиро дякуємо вам за ту інформацію, що ви доносите людям. Вас люблять, вас слухають, вас поважають, а людську повагу заслужити доволі непросто.  Для багатьох ви стали помічником і співрозмовником. І можу сказати, що попри розвиток інформаційних технологій – в сучасному суспільстві має бути місце і для проводового радіо», - зазначив Юрій Степанович.

На свято, як і годиться, прийшли не з порожніми руками – колективу передано багатофункціональний принтер.

Щиро бажаємо ювілярам професійного успіху, втілення нових цікавих ідей, невтомного творчого пошуку! Нагадаємо, що вперше в ефір Білоцерківське радіо вийшло в жовтні 1934 року. За час роботи були різні періоди, але попри всі злети та падіння, студія продовжує свою інформаційну діяльність. Тож нехай ще багато років в радіоефірі лунає: «Говорить Біла Церква»!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень