Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проаналізовано хід виконання Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Білоцерківському районі на 2019-2020 роки

Дата: 04.11.2019 15:49
Кількість переглядів: 753

Хід виконання «Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Білоцерківському районі на 2019-2020 роки» проаналізували  під час апаратної наради. Доповідала начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Тетяна Криворучко. Дана програма передбачає вирішення основних завдань у сфері підтримки бізнесу, а саме заходи щодо фінансової підтримки, створення інфраструктури, інформаційного забезпечення підприємницької діяльності. 

Загалом на Білоцерківщині, за даними 9 місяців 2019 року  зареєстровано 3049 суб’єктів малого і середнього підприємництва, з них 1788 - фізичних осіб-підприємців, 1261 – юридичних осіб.

Надходження до бюджетів всіх рівнів складає 323,34 млн грн., з них юридичними особами – 291,4 млн грн. Заходи діючої програми дають відповіді на питання, як вийти на нові міжнародні ринки, знайти фінансові ресурси, удосконалити підприємницькі навички та покращити бізнес-клімат в районі. Працюють близько ста фермерських господарств, які успішно здійснюють діяльність щодо управління земельними ресурсами на території району.

У промисловому секторі значні результати досягнуто на таких підприємствах, як ТОВ  «УкрЮг», ПП «Меблева фабрика «Веста», ТОВ «Молочна компанія «МІЛК ЛАЙН», ТОВ «Р-Пласт». За звітний період в адміністративних межах Шкарівської сільської ради відкрито завод Plank Electrotechnic, що входить до Індустріальному Парку «Біла Церква».  Завод  побудовано на ділянці площею 11,7 га. Plank Electrotechnic є першим українським виробником сучасних електровстановлювальних систем та входить до складу конгломерату UFuture Investment Group. 

Для спрощення ведення підприємницької діяльності в Центрі надання адміністративних послуг організовано надання 135 видів адмінпослуг. В Центрі надано 23553 адміністративні  послуги, що на 16642 послуг більше, порівняно з попереднім звітним періодом. На 1000 мешканців надано 484 адміністративних послуг, що на 342 послуг більше, порівняно з попереднім звітним періодом. Кількість осіб, які скористалися консультаційними послугами становить 3981.Укладено договір про співпрацю щодо підключення електронного сервісу Міністерства юстиції України «Онлайн будинок юстиції» для прийняття та опрацювання електронних заяв у сфері державної реєстрації фізичних осіб-підприємців у межах території Київської  області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень