Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим: у Білоцерківскому районі відзначили День працівника соціальної сфери

Дата: 01.11.2019 14:21
Кількість переглядів: 735

Фото без описуСьогодні, 1 листопада,  у Білоцерківському районі відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівника соціальної сфери – свята тих людей, чия праця скромна і не завжди помітна, але сповнена душевного тепла. Бо ж саме працівники цієї сфери вирішують соціальні проблеми, сприяють створенню належних, безпечних умов праці, надійному захисту від безробіття та бідності, піклуються про інвалідів, сиріт, одиноких, підтримують знедолених у старості й хворобі.

Напередодні професійного свята у актовій  залі адмінприміщення Білоцерківської районної адміністрації та районної ради зібралися представники служб, які реалізують соціальну політику на Білоцерківщині. Це зокрема, працівники  управління соціального захисту населення, служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, територіального центру соціального обслуговування, Пенсійного фонду, Білоцерківського відділення управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування у Київській області, міськрайонного центру зайнятості населення.

Фото без описуФото без описуВ.о. голови районної державної адміністрації Юрій Савчук привітав працівників соціальної сфери із професійним святом та висловив слова глибокої поваги за самовіддану працю. “Ви щодня піклуєтесь про людей, допомагаєте, даруєте їм віру в свої сили та надаєте впевненості в тому, що ніхто не залишиться наодинці зі своїми проблемами.  Для багатьох з них ви єдина надія та допомога. Ми щиро дякуємо за вашу працю на ниві соціального захисту та соціального обслуговування громадян. Хай найвищою нагородою для вас завжди будуть людська шана і подяка”, – зазначив  Юрій Степанович.

Фото без описуТакож свої вітання працівникам соціальної сфери адресували голова Білоцерківської районної ради Володимир Шевченко, начальник управління соціального захисту населення Валентина Бачинська, голова районної профспілки працівників державних установ Любов Тимошенко.

Фото без описуЗахід пройшов у теплій, родинній атмосфері, сповнений несподіванками та сюрпризами для винуватців події. Традиційно кращих працівників соціальної сфери району нагороджено грамотами та подяками районної державної адміністрації, районної ради і районної організації професійної спілки працівників державних установ. Зокрема, начальник служби у справах дітей та сім`ї райдержадміністрації Оксана Михайлюк відзначена Почесною Грамотою Служби у справах дітей та сім`ї Київської обласної державної адміністрації.

Фото без описуПрацівники відділу культури, аматори художньої самодіяльності та солісти районного будинку культури веселими піснями та запальними танцями забезпечували святковий настрій і атмосферу свята.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень