Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася звітно-виборна конференція районної організації ветеранів

Дата: 25.10.2019 15:40
Кількість переглядів: 634

24 жовтня відбулась звітно-виборна конференція Білоцерківської районної організації ветеранів України. У її роботі взяли участь заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко, представник обласної організації ветеранів України Василь Волощенко, голова ГО "Братство без кордонів" Євгеній Подсольонов, делегати та члени первинних організацій ветеранів, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації.

На початку учасники конференції хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих та померлих ветеранів.

Із звітом про роботу організації виступив Віктор Рудий. Він зупинився на аналізі проведеної роботи та відзначив співпрацю з первинними організаціями та органами влади району. Основне завдання ради ветеранів району - захищати законні права, соціальні, економічні і духовні інтереси ветеранів війни, дітей війни, усіх людей похилого віку та брати активну участь у патріотично-виховній роботі. Голова ревізійної комісії поінформував про використання коштів радою ветеранів району за період з 2015-2019рр.

В обговоренні доповідей взяли участь Світлана Голіус, Юрій Соловйов, Марія Герасименко, Марія Клобукова, Михайло Кобрін.

Виступаючи перед присутніми, заступник голови райдержадміністрації Володимир Толочко подякував ветеранам за тісну співпрацю, вагомий внесок у патріотичне виховання молоді, трудовий неспокій ветеранів, добрі справи і активну життєву позицію. При цьому зазначили, що між ветеранською організацією й районною владою склалися міцні, конструктивні взаємини, в основі яких покладено принципи взаєморозуміння й відповідальності.

Заслухавши звіти та виступи учасники зібрання обрали президію ради районної організації ветеранів та ревізійну комісію, а також делегатів на обласну конференцію. Після обговорення відбулося обрання голови ради ветеранів району. Одноголосно цю відповідальну роботу знову довірено Віктору Рудому. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень