Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання громадської ради

Дата: 25.10.2019 14:54
Кількість переглядів: 494

24 жовтня відбулося засідання громадської ради при Білоцерківській районній державній адміністрації. Традиційно засідання відбулося в конструктивному руслі. Зокрема, члени ради заслухали стан розвитку громадянського суспільства в Україні загалом та Білоцерківському районі зокрема. Так, проаналізовано суспільні настрої, форми, методи та практики громадської активності.

 

Акцентовано увагу на значущості громадських ініціатив та діяльності організацій громадянського суспільства у запобіганні та протидії корупції. Також у контексті проведення реформи децентралізації проаналізовано стан залучення та процедури участі громадськості у вирішенні питань місцевого значення. Потому Сергій Хіврич  голова громадської ради доповів про проведену роботу ради у цьому році.

 

У засіданні ради взяли участь заступник голови Білоцерківської районної ради Анатолій Чичикало, начальник відділу внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації Наталія Гончарова та завідувач сектором інформаційної діяльності виконавчого апарату районної ради Світлана Бойко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень