Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч за круглим столом з громадським активом

Дата: 11.10.2019 11:23
Кількість переглядів: 548

Фото без опису10 жовтня за круглим столом зібралися керівники Білоцерківського району, депутати районної ради та актив громадської та молодіжної рад щоб обговорити питання соціально-економічного розвитку Білоцерківського району, адже наразі триває розробка програми соціально-економічного та культурного розвитку району на 2020 рік.

 

Не менш важлими були питання щодо суспільно-політичної ситуації в країні та ініціатив Президента України по мирному врегулюванню війни на Сході УкраїниУкраїнці понад усе хочуть закінчення війни. Такої думки дотримуються і у Білоцерківському районі, тож усі присутні  акцентували  увагу на тому, що війна нарешті має бути завершена і відновлено мир.  Розмова відбувалася у конструктивному руслі. Серед пропозицій, що прозвучали під час зустрічі:

  • підтримка мирних ініціатив Президента України;
  • Україна, згідно Конституції України, є унітарна країна, тому не варто надавати будь-яким територіям окремий статус;
  • вибори на тимчасово окупованих територіях мають бути проведені на демократичних засадах згідно чинного законодавства України і за умови відновлення контролю за кордоном між Україною та Російською Федерацією.

Як відомо, на початку жовтня запропоновано один із кроків по імплементації Мінського протоколу, який полягає у врегулювання війни на сході України шляхом надання спочатку тимчасового особливого статусу окремим територіям Донбасу, а потім надання постійного особливого статусу цим територіям. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень