Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківщину відвідала делегація з ОМАНУ

Дата: 10.10.2019 11:31
Кількість переглядів: 568

Фото без опису9 жовтня делегація з оманських бізнесменів з регіону Буарамі (Султанат ОМАН) з робочим візитом побувала на Білоцерківщині. Гості поспілкувалися з в.о. голови Білоцерківської райдержадміністрації Юрієм Савчуком та обговорили питання можливої співпраці. Також іноземні гості ознайомилися з роботою ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн» та КП "Білоцерківхлібопродукт".

Оманці готові до реалізації спільних інвестиційних проектів. Зокрема, вони виявили зацікавленість у співробітництві в таких сферах, як: аграрний сектор (корм для тварин) олія, мука та інше; продукти харчування (фрукти, овочі, масло, яйця, м'ясо, заморожена продукція); виготовлення та пакування питної води; ручна робота з металу, міді, алюмінію; деревообробна галузь.

Візит на Білоцерківщину відбувся в рамках другого спільного Українсько-Оманського бізнес-форуму, що проходить у столиці.

Фото без опису

Довідково: Султанат Оман є перспективним партнером України. Протягом останнього часу спостерігається активізація двосторонніх торговельних зв’язків. Так, у 2017 році торгівля між країнами досягала 39 млн доларів, за минулий рік ця цифра склала 67 млн доларів, до кінця поточного року очікується на рівні 95-100 млн.доларів. На сьогодні між Україною та ОМАНОМ підписано одну економічну угоду – про сприяння та взаємний захист інвестицій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень