Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Макіївці та Острійках відбулися громадські слухання з питань охорони громадського порядку

Дата: 09.10.2019 11:44
Кількість переглядів: 560

Фото без описуТривають громадські слухання з питань охорони громадського порядку. Так, 8 жовтня за участі в.о. голови Білоцерківської райдержадміністрації Юрія Савчука, начальників відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації, дільничних офіцерів поліції відбулися громадські слухання з питань охорони громадського порядку у селах Макіївка та Острійки.

У кожному з сіл дільничні офіцери озвучили ситуацію стосовно криміногенної ситуації, стану дотримання законодавства і забезпечення охорони громадського порядку в населених пунктах. Так, щодо Макіївки, то за словами дільничного Олександра Дарменка ситуація тут стабільна та контрольована, нарікань та зауважень до роботи поліції від громадян не зафіксовано. Є повна співпраця і порозуміння між громадою та правоохоронними органами.

Те саме стосується і роботи старшого дільничного Олега Безобчука, в зоні відповідальності якого село Острійки. До того ж тут діє громадське формування з охорони громадського порядку «Мангуст». Зокрема, вони займаються патрулюванням населених пунктів, забезпеченням правопорядку, складають адмінпротоколи при виявленні порушень та інше. Втім, за їх словами, попри належно організовану роботу, порушники так і не отримують покарання у судах.

Фото без опису

Учасники громадських слухань розглянули ряд актуальних та проблемних питань, які найбільше турбують жителів. За результатами розгляду питань було надано обґрунтовані роз’яснення, а також проведено анонімне анкетування учасників громадських слухань з питань стану правопорядку та надання оцінки роботі дільничного офіцера поліції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень