Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися урочисті проводи юнаків до лав ЗСУ

Дата: 08.10.2019 10:32
Кількість переглядів: 599

В Україні нині триває призовна кампанія. Свою лепту в цю справу вносить і Білоцеріквщина. Сьогодні, 8 жовтня, у Білоцерківському ОМВК пройшли урочисті заходи присвячені відправці молодого поповнення до лав Збройних Сил України. Біля 30 юнаків поїдуть до навчальних центрів, де отримають військові спеціальності та підготуються до можливості професійно захищати свою державу. А можливо хтось із них обере військову службу за контрактом.

Напутні слова новобранцям сказали заступник голови Білоцерківської РДА Володимир Толочко, секретар Білоцерківської міської ради Вадим Кошель, військовий комісар Ігор Богданевич. Вони привітали юнаків зі святом, подякували за свідомий патріотизм, адже вони не ухилялися від свого громадянського обов`язку, побажали здоров’я і натхнення, повернутися загартованими, змужнілими, справжніми вояками. 

Звершив молитву й окропив святою водою призовників протоієрей Білоцерківської єпархії ПЦУ Микола Гопайнич.

За сприяння районної адміністрації та міської ради хлопці одержали пам'ятні подарунки. Прийоми стройової підготовки продемонстрували для присутніх на урочистій відправці кадети Білоцерківської гімназії №2.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень