Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Шкарівці відбулися 11 сільські спортивні ігри

Дата: 07.10.2019 10:03
Кількість переглядів: 535

Щороку восени у Білоцерківському районі проходять сільські спортивні ігри. Цьогоріч масове спортивне дійство відбулося вже одинадцятий рік поспіль та поєднало спортивних аматорів зі Шкарівки, Терезиного, Узина, Фурсівської ОТГ, Поправки. Учасників змагань гостинно приймала Шкарівка, переможець минулорічних сільських ігор. Міні-футбол, естафета, настільний теніс, волейбол, шашки, шахи, піднімання гирі та перетягування линви – для змагань обрали саме такі види як найпоширеніші традиційні види спорту.

Змагання розпочали урочистим парадом команд, який очолив чемпіон світу з пауерліфтингу Віктор Стефанов. Хвилиною мовчання присутні вшанували загиблих захисників України. Потому спортсменів привітали в.о. голови райдержадміністрації Юрій Савчук, начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Надія Крилевець.

 

"Родзинкою" параду відкриття став виступ дворазового чемпіона світу й абсолютного чемпіона України з пауерліфтингу Олександра Білоконя.

Змагання були цікавими та видовищними. І спортсмени, і глядачі мали змогу отримати неперевершені враження під час командних єдиноборств. Найбільш емоційними традиційно були змагання з міні-футболу та волейболу. У фіналі змагань команди помірялися силами у перетягуванні линви.

У всіх видах спорту кожна із команд активно проявила вправність та майстерність. Найспортивнішою громадою цього року знову стало с. Шкарівка. Терезине та Узин посіли відповідно друге та третє загальнокомандні місця. Переможців та учасників сільських спортивних ігор нагороджено грамотами, кубками та медалями.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень