Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися фінальні змагання за програмою обласного фестивалю 2019 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація»

Дата: 30.09.2019 11:29
Кількість переглядів: 566

Фото без опису28 вересня у с.Ксаверівка відбулися фінальні змагання за програмою обласного фестивалю 2019 року серед жителів сільських регіонів Київщини «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація». Понад 200 спортсменів-аматорів у складі 15 команд боролися за завання кращих в змаганнях з гирьового спорту, дартсу, перетягуванні канату, міні-футболу. В числі учасників змагань і команда Білоцерківського району. Фінал став для наших спортсменів досить успішним та щедрим на призові місця.

Так, Наталія Трохимчук здобула перемогу у змаганнях з дартсу, Віктор Горчинський в числі бронзових призерів з цього виду змагань (с.Озерна). Олександр Білоконь з Чупири теж успішно виступив на змаганнях з гирьового спорту. У перетягуванні линви наші силачі з Чупири увійшли в число кращих. А команда з міні-футболу потрапила в трійку лідерів. Зокрема срібними призерами стали гравці ФК "Граніт" - Сергій Ковальчук, Андрій Диптан, Богдан Ковальчук, Влад Пашінський, Олександр Здебський, Вадим Паталах, Артем Юрковсбкий, Максим Кравченко, Тарас Ошийко, Діма Різник.

Дякуємо нашим спортсменам за гарні виступи і щиро бажаємо нових спортивних перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень