Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З підготовкою до опалювального сезону проблем немає

Дата: 27.09.2019 14:25
Кількість переглядів: 541

У районі до опалювального сезону готові. Як розповів начальник відділу житлово-комунального господарства та будівництва Михайло Пасєка, з підготовкою до опалювального сезону проблем немає,  наразі завершується виконання плану заходів з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення району.  

Рішеннями сесій Білоцерківської районної ради від 07.06.2019 та 19.07.2019 виділено 1050 000 грн. для підготовки об’єктів соціально-культурного призначення Білоцерківського району до роботи в осінньо-зимовий період 2019/2020 років. Відповідно до плану підготовки, проведено техобслуговування котелень, огляд вентиляції, здійснена повірка лічильників, коректорів, модемів, техобслуговування вузлів обліку газу в закладах освіти району, а також поточний ремонт системи водопостачання Терезинського НВО. Крім цього, здійснено поточні ремонти котелень закладів освіти району, перевірено блискавкозахист газових та твердопаливних котелень, оголошено тендери на закупівлю дрів, вугілля та паливних брикетів.  

Підготовчі заходи здійснено і в закладах медицини. Утеплено стіни приміщень медичної амбулаторії села Макіївка, ФАПів сіл Сорокотяги, Скребиші, частково в медичній амбулаторії смт Терезене. Оброблено протипожежними засобами дерев'яні  конструкції АПСЗМ с. Блощенці, АПСЗМ с. Дрозди, ФАП с. Острійки, АПСЗМ с. Чупира. Проведено ревізію запірної арматури. Утеплено горища амбулаторії села Дрозди та ФАПу села Сорокотяги. Проведено ремонтні та регламентні роботи  комунікацій та систем теплозабезпечення, інженерних мереж водопостачання і водовідведення.

Проводиться робота по забезпеченню дистанційного обліку спожитого газу в підрозділах, які використовують його впродовж опалювального сезону в обсязі більше 10 тис. м куб. Це амбулаторії смт.Терезине та с.Макіївка. Крім цього, здійснено реконструкцію системи теплопостачання ФАПу хутора Однорог та підготовлено технічну документацію на реконструкцію системи теплозабезпечення приміщення ФАПу с. Скребиші.

 

Підготувалися до зими і в закладах культури. Проведено капітальний ремонт приміщення клубу-бібліотеки  с. Однорог, та частково капітальний ремонт клубу с. Черкас. В закладах культури сіл Володимирівка, Потіївка, Блощенці, Глушки, Макіївка, Шкарівка, Фастівка, Скребиші, Озерна (ІІІ відділення), Коженики проведено поточні ремонти. Заміну вікон проведено в закладах культури сіл Володимирівка, Черкас, Блощенці, Глушки, дверей - Блощенцях, Малій Вільшанці.

 

Заборгованість за енергоносії в закладах соціально-культурного призначення відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень