Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дошкільників привітали з професійним святом

Дата: 26.09.2019 13:07
Кількість переглядів: 464

Фото без описуПраця педагогів дошкільного закладу – одна із важливих на шляху становлення особистості дитини. Тож напередодні свята дошкільників в.о.голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук, заступник голови районної адміністрації Володимир Толочко, начальник відділу освіти Вікторія Бабенко привітали керівників дитячих дошкільних установ району.

Із теплим вітальним словом до присутніх звернувся Юрій Савчук, який наголосив на тому, що робота в дошкільних установах вимагає глибокої самовіддачі, педагогічної майстерності і нескінченної любові до дітей, але саме тут і починає формуватися майбутній громадянин.

Фото без опису

Володимир Толочко в свою чергу щиро подякував усім працівникам за витрмку та терпіння, відмітивши, що Білоцерківщина пишається своїми дошкільними установами, а ще більше - людьми, які в них працюють. На цьому наголосила і Вікторія Бабенко, яка підкреслила, що у дошкільних навчальних закладах району працюють надзвичайно талановиті і професійні колективи. "Я пишаюся, що працюю на освітянській ниві разом з вами", - наголосила очільниця відділу освіти.

Фото без опису

У подарунок чарівним жінкам - квіти, які додали святкового настрою усім присутнім. 

Фото без опису

Нагадаємо, що з 2011 року на виконання резолюції І Всеукраїнського з’їзду працівників дошкільної освіти Міністерством освіти і науки України започатковано проведення Всеукраїнського дня дошкілля, який відзначають у останню суботу вересня. Мета цього свята – підняття престижності професії педагога та інших працівників дошкільного навчального закладу, об’єднання потенціалу дошкільної освіти, привернення уваги до проблем дитячих садків та дошкільного дитинства.

Нині у Білоцерківському районі працюють 10 дошкільних закладів, які відвідують понад 600 юних мешканців району. В садочках створено належні  умови для навчання та відпочинку малечі. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень