Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

"Зробимо Україну чистою разом!" - Білоцерківщина долучилася до всеукраїнської екологічної акції

Дата: 25.09.2019 16:39
Кількість переглядів: 610

Фото без опису21 вересня у селі Мазепинці Дроздівської сільської ради в рамках всеукраїнської акції "Зробимо Україну чистою разом" відбулася осіння толока. Цього разу до великого прибирання крім жителів села, державних службовців долучилися і працівники ТОВ «ТЕДІС УКРАЇНА». Хороша погода сприяла учасникам толоки і за декілька годин спільної роботи зібрано близько десяти пакетів сміття, підготовлено місце під облаштування клумби, відремонтовано сходи біля козацького хреста. 

"Приємно бачити, що до таких акцій долучаються не лише жителі нашого села, а й різні організації. Це гарний приклад. Ми гарно порацювали щоб зробити парк ще затишнішим та красивішим. Ось навесні у нас зявиться нова клумба. Тож щиро дякую усім, хто долучився", - ділиться враженнями голова Дроздівської сільської ради Галина Морська.

Фото без опису

 А ось начальник відділу житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Михайло Пасєка розповів, що на території Білоцерківського району нині триває місячник благоустрою, під час якого проводиться прибирання прибережних смуг річок і водоймищ, доріг і вулиць, парків, скверів, дитячих та спортивних майданчиків, зупинок транспорту та інших об’єктів благоустрою населених пунктів. Також буде організовано ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, очищення від сміття та металобрухту лісосмуг уздовж доріг. 

Такі приклади безумовно надихають. Трішки приділеного часу - і ось маємо суспільно-корисний результат. Втім, хотілося б вкторе нагадати просту прописну істину, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять. Тож пам`ятаймо про це і хай небо буде мирним, а Україна чистою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень