Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання робочої групи з вивчення пропозицій для внесення змін до перспективного плану формування територій громад Київської області

Дата: 24.09.2019 15:05
Кількість переглядів: 934

Фото без опису23 вересня під керівництвом заступника голови Київської обласної ради Ярослава Добрянського відбулося засідання робочої групи з вивчення пропозицій для внесення змін до перспективного плану формування територій громад Київської області.

План роботи засідання робочої групи включав розгляд пропозицій до уточнення складу Білоцерківської міської об'єднаної територіальної громади, Фурсівської сільської об'єднаної територіальної громади Білоцерківського району та Сквирської міської об'єднаної територіальної громади Сквирського району.

Громаду Білоцерківського району представляли  в.о.голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук, голова Фурсівської ОТГ Микола Фурсенко та очільники ряду сільських рад району. 

Нині в Білоцерківському районі ще визначаються з центром потенційного розвитку громад і крім Білоцерківської ОТГ є ще варіанти створення Терезинської, Шкарівської об`єднаних територіальних громад та доєднання  сільських рад до вже існуючої Фурсівської ОТГ. А щодо Сквирської ОТГ, то наразі всі питання фактично узгоджено. Зокрема, зважено всі економічні показники, доступність послуг, міру розвиненості інфраструктури, зону доступності і вибір адміністративного центру.

В цілому ж, як і попередні 5 засідань, члени робочої групи попрацювали ефективно, узгодивши оптимальні для Київщини варіанти ОТГ. Усього їх має сформуватися 45, на сьогодні ж в області кількість створення перспективних ОТГ коливається від 69 до 72. 

(За матеріалами https://kor.gov.ua)

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень