Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися громадські слухання з питань охорони громадського порядку у селах Томилівка та Розаліївка

Дата: 19.09.2019 16:20
Кількість переглядів: 428

Фото без описуСьогодні, 19 вересня, за участі заступника голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимира Толочка,  начальника сектору превенції Узинського відділу поліції Сергія Чернеги, працівників апарату та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації  відбулися громадські слухання з питань охорони громадського порядку у селах Томилівка та Розаліївка.

 

Під час громадських слухань дільничний офіцер поліції доповів про стан правопорядку та злочинності на території вищевказаних громад та  надав роз’яснення щодо введення посади офіцера громади в сільських радах. Вцілому, нарікань та зауважень до роботи поліції від громадян не зафіксовано.

 

Фото без опису

 

Під час зустрічей присутні обговорили криміногенну ситуацію в населених пунктах, проблеми, які виникають на шляху боротьби зі злочинністю, зупинилися на найважливіших питаннях. Зокрема розглянуті питання щодо ремонту доріг, освітлення та благоустрою.

 

Фото без описуФото без опису

За результатами нарад було дано відповідні доручення.

 

По закінченню обговорень присутні оцінили роботу дільничних офіцерів поліції, заповнивши анонімні анкети.

 

На завершення зустрічі Розаліївський сільський голова В. Грабовський ознайомив з ходом проведення ремонтних робіт у Будинку культури.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень