Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися урочистості з нагоди Дня рятувальника України

Дата: 17.09.2019 15:53
Кількість переглядів: 552

Фото без описуДень рятівника України – це професійне свято всіх працівників рятувальних служб, яке було запроваджене, щоб вшанувати їх, показати, наскільки вони важливі для нашої країни і віддати данину поваги. Це свято об’єднує людей мужніх, сильних та відважних, які готові прийти на допомогу всім, хто опинився у біді, запобігти і ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захистити здоров’я і життя людей, надати необхідну допомогу постраждалим.

 

Тож  сьогодні, 17 вересня, в місті Біла Церква відбулися урочисті збори з нагоди Дня рятівника. В парку Слави за участі почесних гостей та жителів міста склали Присягу курсанти учбового пункту, які невдовзі поповнять ряди обласної ДСНС. Участь в заході взяли начальник Головного управління ДСНС України у Київській області В. Слободяник, керівник апарату Білоцерківської райдержадміністрації О. Кучер, секретар Білоцерківської міської ради В. Кошель, благочинний Білоцерківського району, настоятель храму Покрови Божої Матері Православної церкви України М. Гопайнич, працівники райдержадміністрації, жителі міста. Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять працівників ДСНС, які загинули при виконанні своїх службових обов’язків та взяли участь у  покладанні квітів до пам‘ятника пожежникам.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

В центрі міста працювали показові локації для дітей та демонстративні майданчики з рятувальною технікою і спецзасобами. Фахівці ДСНС також продемонстрували зразки техніки, матеріально-технічного обладнання і спорядження, які є на озброєнні підрозділу. В рамках заходів було проведено Всеукраїнську акцію «Запобігти, врятувати, допомогти!».

 

Фото без опису

 

Цього ж дня, в Київському обласному музично-драматичному театрі ім. П. Саксаганського відбувся святковий концерт та відзначення працівників ДСНС з нагоди професійного свята. Привітати зі святом та висловити щиру вдячність за самовіддану працю, виявлену відвагу і героїзм прибули заступник голови Київської обласної державної адміністрації В’ячеслав Кучер, начальник Головного управління ДСНС України у Київській області Василь Слободяник, начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко, голова Білоцерківської міської ради Геннадій Дикий, голова Київської обласної ради ветеранів Анатолій Бондаренко, представники Головного управління ДСНС України у м. Києві, колишні очільники управління.

 

Фото без опису

 

Традиційно для святкового заходу не обійшлося без нагород та відзнак. За сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову дисципліну, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята, велика група рятувальників Білоцерківщини отримала чергові спеціальні звання, відзнаки, а також була заохочена грамотами та подяками. Зокрема заступник голови Білоцерківської адміністрації Володимир Толочко привітав рятівників та подякував їм за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Побажав їм і надалі віддано і сумлінно служити обраній справі та вручив кращим працівникам галузі спільні подяки Білоцерківської райдержадміністрації та районної ради.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Незабутні враження присутні отримали від концертної програми, яку їм підготував колектив Київського обласного академічного музично-драматичного театру ім. П. Саксаганського.

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень