Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олімпійський урок – юні олімпійці серед нас!

Дата: 16.09.2019 08:13
Кількість переглядів: 496

Фото без опису13 вересня на спортивному майданчику Терезинського НВО  «ЗОШ І-ІІІст. – дитячий садок» відбувся Олімпійський урок, приурочений Дню фізичної культури та спорту в Україні. 


На спортивне свято завітали почесні гості: перший заступник голови Київського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Іван Куроченко, завідувач кафедри філософії освіти та управління КОІПОПК, кандидат педагогічних наук, доцент Олексій Лакіза, начальник відділу освіти Білоцерківської районної державної адміністрації Вікторія Бабенко, начальник відділу молоді та спорту Білоцерківської районної державної адміністрації Надія Крилевець, директор Білоцерківської районної дитячо-юнацької спортивної школи Ганна Яценко, представник Фурсівської ОТГ вчитель Віктор Троценко.

 
З вітальними словами та найщирішими побажаннями до учасників звернулися: Іван Куроченко та Олексій Лакіза, багато теплих слів та побажань висловили Вікторія Бабенко і Надія Крилевець, побажали успіхів та досягнень високих результатів у спорті Ганна Яценко та Віктор Троценко.


Учасники Олімпійського уроку демонстрували свою спритність, витримку і жагу до перемоги. Цей урок запам’ятається надовго, адже отримали безліч емоцій та позитивних вражень.
Ми з гордістю можемо сказати, що в наші діти ростуть сильними, сміливими та спритними. 
Для визначення переможців було обрано почесне журі. А перемогли всі, адже спорт – це здоров'я, здорові діти – це щасливі батьки, здорова нація!


Після завершення спортивного свята команди були нагороджені грамотами та цінними подарунками від відділу освіти та відділу молоді та спорту Білоцерківської районної державної адміністрації.

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень