Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося урочисте відкриття навчань підрозділу територіальної оборони Білоцерківського району

Дата: 13.09.2019 13:25
Кількість переглядів: 1269

13 вересня в будинку культури будівельників м. Біла Церква відбулося урочисте відкриття навчань підрозділу територіальної оборони Білоцерківського району.

 

В перший день командно-штабних навчань призвані на навчання військовозобов’язані резервісти з південної частини Київської області отримали необхідне спорядження і одяг, розмістилися в місцях проживання та пройшли інструктаж із заходів безпеки.

Після ознайомлення зі своїми посадовими обов’язками резервісти відправились на урочисте шикування.

 

Захід було розпочато з хвилини мовчання, де присутні вшанували пам’ять борців за свободу, незалежність, територіальну цілісність та європейський вибір України та право жити на рідній землі. На урочистому відкритті навчань були присутні в.о. голови Білоцерківської райдержад­міністрації В. Толочко, командир об’єднаного батальйону територіальної оборони Білоцерківщини підполковник В. Римарчук, командир 114 окремої бригади територіальної оборони полковник О. Коваль, секретар Білоцерківської міської ради В. Кошель.  Участь в заході також взяли головний спеціаліст з питань мобілізаційної та оборонної роботи райдержадміністрації О. Коломієць, завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій адміністрації Ю. Клочко, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Р. Бичек.

 

Після урочистостей офіцери відправились на перші теоретичні заняття, де ознайомилися із завданнями, які покладені на підрозділи територіальної оборони. Метою навчання є  підвищення обороноздатності держави, підготовки особового складу управління окремої бригади (батальйонів), набуття навиків в процесі планування застосування окремої бригади територіальної оборони під час виконання завдань за призначенням.

Навчання із особовим складом бригади та батальйону територіальної оборони проходитимуть на Білоцерківщині з 13 по 19 вересня 2019 року.

Особлива увага під час навчань приділятиметься досягненню злагодженості у роботі резервістів управління окремої  бригади (батальйонів) територіальної оборони та визначенню рівня  їх підготовки щодо спроможності виконувати завдання за призначенням.

На завершення було зроблене спільне фото.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень