Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання стратегічної сесії з підготовки матеріалів до проекту Стратегії розвитку Білоцерківського району на період 2021-2027 р.

Дата: 12.09.2019 15:53
Кількість переглядів: 512

Фото без опису12 вересня в приміщенні райдержадміністрації відбулося засідання стратегічної сесії з підготовки матеріалів до проекту Стратегії розвитку Білоцерківського району на період 2021-2027 р.

 

Участь в засіданні взяли директор департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації В. Рогова, директор обласного центру творчості дітей та юнацтва Київщини Т. Нестерук, в.о. голови Білоцерківської райдержадміністрації В. Толочко, начальник відділу освіти райдержадміністрації В. Бабенко, методист відділу практичної психології та соціальної роботи Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів Л. Багдасарова  та керівники закладів освіти Білоцерківського району.

 

На порядку денному засідання було розглянуто такі питання як: аналіз розвитку галузі освіти за 2014-2018 роки; визначення позитивних тенденцій, у тому числі інноваційних, у розвитку галузей освіти за 2014-2018 роки; основні проблеми, що стримують розвиток освіти у Білоцерківському районі; вивчення стратегічних напрямів розвитку галузі освіти на період до 2027 року та пріоритетні завдання для їх вирішення.

 

Фото без опису

 

Також було обговорено питання підготовки закладів освіти до навчального року, упровадження регіональних програм «Сільський учитель» та «Молодий учитель», стимулювання бажання вчителя до самоосвіти і самовдосконалення, матеріально-технічне забезпечення впровадження STEM-освіти, переосмислення діяльності МАН-осередків у закладах освіти та їх переорієнтації на нові освітні технології, готовність учителя працювати в умовах профільної школи, продиктованої вимогами часу.

 

Фото без опису

 

По завершенню стратегічної сесії було запропоновано учасникам засідання виготовити «освітянський сніп» – Стратегію розвитку освітньої галузі Білоцерківського району на період 2021 – 2027 років.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень