Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Білоцерківському районі відбулися урочистості з нагоди 20-річчя створення Дитячого будинку сімейного типу Федоряків

Дата: 09.09.2019 11:25
Кількість переглядів: 556

Фото без опису07 вересня в Білоцерківському районі відбулися урочистості з нагоди 20-річчя створення Дитячого будинку сімейного типу Федоряків. Привітати родину з славним ювілеєм завітали в.о. голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко та начальник служби у справах дітей та сім’ї райдержадміністрації Оксана Михайлюк.

Під час заходу Володимир Миколайович подякував Ірині Володимирівні та Василю Григоровичу за належне виховання, навчання, всебічний розвиток дітей, побажав усім миру, міцного здоров’я, взаємної злагоди та розуміння, божого благословення та з нагоди ювілею вручив цінний подарунок та  подяку Білоцерківської райдержадміністрації за 20-річну сумлінну працю.


Під час святкування для гостей були представлені пісенні та танцювальні номери від дітей сім’ї Федоряків. Також були представлені акварельні малюнки дітей та світлини з життя родини і кожного з вихованців.

Фото без опису
        

На даний час в прийомній сім’ї Федоряків виховується 2-є дітей. Окрім того, під опікою перебуває ще 2-є онуків. За час існування дитячого будинку в цій родині ще виховувалося 12 дітей. Діти, які вибули з сім’ї Федоряків навчилися гідно та самостійно жити, поважати та розуміти всі цінності людського життя.

Станом на 01.08.2019 р. на первинному обліку служби у справах дітей та сім’ї райдержадміністрації перебуває 3 дитячі будинки сімейного типу Тарнопольських, Масло, Лужецької та 5 прийомних сімей Щербинів, Кошових, Слободяників, Пірожкової, Федоряків на вихованні у яких 23 дітей.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень