Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги студентів закладів вищої освіти Київщини! Залишився місяць до завершення прийому есе в рамках всеукраїнського конкурсу «Розумним Бути Модно».

Дата: 02.09.2019 16:03
Кількість переглядів: 1055

Студенти Київщини ще мають місяць до завершення всеукраїнського конкурсу «Розумним Бути Модно», який проводиться медіа-компаніями в рамках соціального проекту мотивації сучасної молоді до навчання. 30 вересня 2019 року останній день прийому робіт. Поспішайте, якщо бажаєте позмагатися за звання найрозумнішого і можливість отримати грошовий грант на навчання або стипендіальне забезпечення.

 

Учасником стати просто і безкоштовно. Напишіть та надішліть до 30 вересня 2019 року есе на тему: «Україна: проблеми та напрямки їх вирішення на шляху до інтеграції в ЕС». 

 

Учасниками конкурсу мають можливість стати студенти та абітурієнти закладів вищої освіти, а також університетів та інститутів області, які офіційно приймають участь. З повним переліком ЗВО та правилами написання робіт можливо ознайомитися за посиланням.

 

Конкурс проводитися компанією «Open Media Group» та медіа ресурсами:

  • www.likar.info - Інформаційний портал про здоров'я та медицину;

  • www.e-kvytok.kiev.ua - Сервіс бронювання авіаквитків, жд квитків, автобусних білетів;

  • www.uaua.info - Інформаційний портал для батьків про дітей;

  • www.nadra.com.ua - Сервіс підбору кредитів онлайн, мікрокредитів.

Визначатиме переможців незалежне журі, що складатиметься з професорів та спеціалістів Вищих навчальних закладів. Це строюватиме максимально незаангажовані умови для визначення найрозумніших.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень