Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шкільний дзвінок покликав на урок

Дата: 02.09.2019 15:58
Кількість переглядів: 611

02 вересня у всіх школах Білоцерківського району пролунав перший дзвоник, який дав відлік новому навчальному року. У кожному навчальному закладі традиційно відбулися святкові лінійки. Втім у багатьох школах вирішили відійти від звичного формату урочистостей, натомість на учнів чекали інтелектуальні пікніки, квести, рухливі ігри. Хоча певною мірою добре знайомий формат свята теж був присутній, наприклад посвята в першокласники, напутнє слово від випускників, нагородження кращих учнів, ну і як же без дзвінкого першого дзвоника.

 

Привітати першачків Піщанського НВО завітав голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян. Очільник столичної області оглянув навчальні класи, ознайомився з матеріально-технічним забезпеченням звичайної сільської школи. Побаченим залишився задоволеним. Втім найбільше позитивних емоцій принесло спілкування з наймолодшими учнями, які радо поділилися з гостем своїми враженнями від початку нового навчального року. В свою чергу Михайло Каренович побажав дітям успіхів у навчанні, наголосивши на тому, що перемоги у школі – це перші впевнені кроки до майбутніх перемог вже у дорослому житті. Доречі, школа отримала подарунок від обласної влади - новенький комп`ютерний клас, щоб учні мали доступ до інформації, що має стати у нагоді при навчанні, та опановували сучасні інформаційні технології. Наразі одна із пріоритетних цілей – надати дітям у селах доступ до інформації та можливість навчатися.
 
А ось у Острійківській школі свято Дня Знань співпало з 50-річним ювілеєм школи. З нагоди свята заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимир Толочко та заступник голови районної ради Анатолій Чичикало привітали колектив школи з подвійним святом. До слів вітань – подарунки: подяками гості відмітили як ветеранів педагогічної ниви, так і педагогів, які нині перехопили естафету навчання та виховання підростаючого покоління.
 
Додамо, що цього року за парти у школах району сядуть 2292 школярів, 602 дітей будуть охоплені дошкільною освітою. Щиро вітаємо усіх зі святом та бажаємо і учням, і педагогам успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приніс лише приємні враження!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень