Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У КИЇВСЬКІЙ ОДА ОБГОВОРИЛИ СТАН ПІДГОТОВКИ ДО ЗИМИ

Дата: 30.08.2019 10:14
Кількість переглядів: 499

Фото без описуПід керівництвом голови Київської обласної державної адміністрації Михайла Бно-Айріяна відбулась он-лайн нарада з головами РДА, міськвиконкомів, ОТГ, селищ і міст районного значення, керівниками комунальних підприємств та профільних департаментів облдержадміністрації, представників АТ «Київоблгаз», ПАТ «Київобленерго», Служби автомобільних доріг.

Присутні обговорили стан готовності галузей господарського комплексу Київської області до роботи в осінньо-зимовий період та рівень підготовки автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення до експлуатації під час складних осінньо-зимових погодних умов. У широкому діалозі вивчено проблемні питання підготовки області до нового опалювального сезону і окреслено шляхи їх вирішення.

На сьогодні готовність об`єктів теплопостачання, водопровідно-каналізаційного господарства, житлового фонду та дорожньо-мостового господарства області складає близько 81,1%, що відповідає затвердженим графікам.

«Ви повинні якісно робити свою роботу, адже вкладено немалі кошти. Наразі я хочу почути про наявність дорожньої техніки для забезпечення експлуатаційного утримання автомобільних доріг у зимовий період. Підготовка до зими має бути виконана на високому рівні. Проблемні питання треба невідкладно вирішувати»,-наголосив Михайло Бно-Айріян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень