Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага! З жовтня 2019 року змінюються реквізити бюджетних рахунків для сплати податків і зборів

Дата: 29.08.2019 14:57
Кількість переглядів: 475

Фото без описуБілоцерківське управління ГУ ДФС у Київській області повідомляє, що з 01 жовтня 2019 року Державною казначейською службою Українибуде здійснено перехід на міжнародні номери рахунків при обслуговуванні бюджетів за доходами.

На виконання пункту 3 Постанови Правління Національного банку України від 28.12.2018 №162 «Про запровадження міжнародного номера банківського рахунка (IBAN) в Україні» Казначейством здійснено заміну діючих рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів відповідно до вимог стандарту IBAN (29 літерно – цифрових символів) із збереженням довжини номера рахунку аналітичного обліку – не більше 14 цифрових символів.

Починаючи з 01 жовтня 2019 у реквізиті розрахункового документа «Рахунок» потрібно зазначати номер рахунка платника/отримувача тільки за стандартом IBAN. Це ж стосуватиметься і бюджетних рахунків.

Оновлені реквізити бюджетних рахунків за стандартом IBAN будуть розміщені на сайті ГУ ДФС у Київській області (https://kyivobl.sfs.gov.ua).

Білоцерківське управління ГУ ДФС у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень