Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вшанували захисників України

Дата: 29.08.2019 13:01
Кількість переглядів: 412

Фото без описуСьогодні, 29 серпня, у селі Піщана відбувся мітинг до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Учасниками заходу стали заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко, начальник відділу освіти Вікторія Бабенко,голова Піщанської сільської ради Василь Музика, мама загиблого Героя України О. Шабельного Ярослава Шабельна, учні та педагогічний актив району. Хвилиною мовчання вшановано пам'ять військовослужбовців і учасників добровольчих формувань.

Неймовірно зворушливими та щемливими були слова матері загиблого захисника України Олега Шабельного Ярослави Шабельної, яка закликала завжди пам'ятати подвиг синів і дочок України. 

Також лунали патріотичні пісні у виконанні Оксани Кирути, Романа та Станіслава Бичеків. 

За рішенням очільників району родини загиблих учасників АТО на Сході України, які проживають на території Білоцерківського району, отримають з районного бюджету матеріальну допомогу. Пам'ять та посильна підтримка - це найменше що ми можемо зробити  для батьків, дружин, дітей, які у цій неоголошеній війні втратили своїх найдорожчих. 

Нагадаємо, що День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, встановлено Указом Глави держави від 23 серпня №621/2019. Відтепер пам’ятну дату відзначатимуть щороку 29 серпня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень