Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Моніторинг готовності закладів освіти району до нового навчального року

Дата: 20.08.2019 08:43
Кількість переглядів: 702

Фото без описуЗаступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко  спільно з начальником відділу освіти райдержадміністрації Вікторією Бабенко, провідним фахівцем відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Білоцерківського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Київській області Ліною Чмирук днями здійснили об’їзд шкіл і дитячих садочків сіл Озерна, Чупира, Потіївка та Поправка з метою перевірки їх готовності до нового навчального року.

Комісія оглянула навчальні кабінети, спортивні зали, харчоблоки, пришкільні території. Крім цього, представниками відділу освіти переглянуто правила внутрішнього трудового розпорядку, наявність куточків з охорони праці, державної символіки тощо. Грубих порушень та проблемних питань під час об’їзду не виявлено. Натомість підкреслено потужну та сумлінну роботу у підготовці закладів до нового навчального року. Зокрема, відмічено належний рівень підготовки перших класів у Поправському, Потіївському та Чупирянському навчально-виховних об’єднаннях відповідно до Концепції «Нова Українська школа».

Фото без опису

«Об’їзд закладів освіти – це моніторинг рівня готовності закладу до роботи у новому навчальному році та підготовка працівників закладу для надання якісних освітніх послуг. Школи та садочки, які ми сьогодні оглянули, мають належне матеріально-технічне забезпечення для здійснення навчально-виховного процесу,  тут створено комфортні умови для здобуття освіти та виховання дітей. Втім, в деяких закладах залишились невеликі обсяги підготовчих робіт і до початку навчального року вони будуть завершені», - підсумовує результати робочої поїздки Вікторія Бабенко.  

Фото без опису

Додамо, що цьогоріч з районного бюджету для підготовки закладів освіти до нового навчального року виділено 1,7 млн. грн. За виділені кошти здійснено ремонт ресурсної кімнати Чупирянського НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів - дитячий садок», поточний ремонт покрівлі спортивної зали та вхідної групи Маловільшанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, поточний ремонт їдальні (гарячого цеху) Скребишівського НВО «ЗОШ I- II ступенів - дошкільний навчальний заклад». На стадії завершення ремонт їдальні Потіївського НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів-дитячий садок», ремонт ресурсної кімнати Острійківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ремонт спортивної зали Дроздівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ремонт класної кімнати (1 клас) Скребишівського НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад».

Фото без опису

Продовжуються заходи із запровадження енергозберігаючих технологій. Так, проведено заміну металопластикових вікон у Биковогребельскій філії ОНЗ Шкарівська ЗОШ, початкових класах Томилівського НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів - дитячий садок» металопластикових вікон та дверей у Дроздівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Потіївському НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів-дитячий садок».

Фото без описуНе залишаються осторонь і місцеві ради. Приміром, за кошти Терезинської селищної ради здійснюється капітальний ремонт вестибюлю школи, а також завершено поточний ремонт підмостки навколо будівлі. За кошти Пилипчанської сільської ради здійснено ремонт електромережі Пилипчанського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» та проведено заміну світильників на енергозберігаючі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень